Tarvikkeet kylpytynnyriin/paljuun

Tarvikkeet kylpytynnyriin/paljuun

Täyttö/lämmitys venttiili
Täyttö/lämmitys venttiili
 Täyttö/lämmitys venttiili. Aloita altaan täyttäminen ja lämmitys heti. Lyhenät kokonais aikaa. Hinta 69€  .Tilaa verkkokaupasta . Ilmainen toimitus.

Kylpytynnyriin läpivientejä 40-50mm
Kylpytynnyriin läpivientejä 40-50mm
Muovisia ja alumiinisia läpivietejä . Alumiininen Ø 50mm pituus n 110mm. Hinta 2 kpl 21 € . Muovinen letkulle Ø 50mm asennus reikä Ø 56mm pituus 110mm. Hinta 2 kpl 31€ . Muovinen letkulle Ø 40 mm asennusreikä Ø 50mm. Hinta 2 kpl 21€.  Ilmainen toimitus.

 

Erittäin edullinen hiekasuodatin joka toimii parhaiten kylpytynnyreissä
Hinta 274€

Edullinen hiekkasuodatin
Poisto putki

 

 Poistoputki asenetaan kylpytynnyri pohjaan mahdollisuus käyttää joko jalalalla tai perinteisesti kumitulpalla. Tyhjennysputki pysyy kylpemisen ajan tyhjänä joten jäätymisen vaaraa ei ole Haitariletkun pituus n90cm 90°kulman  Hinta 65€( sis alv)
Led-valot 2 kpl + kytkinpaneeli .Asentaminen helppoa . Chromotherapy valot,voit valita yksitäisen tai väriävaihtavan toiminon kytkinpanelista. Hinta 185 € (sis alv) Ilmainen toimitus  Postiin.  Led-valojen käyttö ja asennusohje

Jos sinulla ei ole pdf:n lukemiseen tarvittavaa ohjelmistoa, niin hae täältä

Chromotherapy valot,voit valita yksitäisen tai väriävaihtavan toiminon kytkinpanelista.
Lampoeristetty_kaksiosainen_kansi  Lämpöeristetty kaksiosainen kansi paljuun Kevyt, puolikas painaa n. 6 kg ja on myös yhden henkilön helppo käsitellä. Kansi lyhentää merkittävästi lämmitysaikaa sekä säästää lämmityskustannuksissa.Mitat:sopii kuusikulmaisen paljun päälle jonka kahden samansuuntaisen sivun etäisyys on 2065mm ja yhden sivun mitta kulmasta kulmaan 1200mm.  Saatava myös harmaana Hinta 390 € (sis alv)
Savupiipun jatkopala.1m. Tämän avulla saat savupiippuun pituutta yhteensä 2,90m. Maastapituutta 3,50m Hinta 84 € (sis alv )

Savupiipun_lisaosa
Jatko osa savupiippuun.
AsennuspukkiAsennuspukki Wannan asennukseen. Aseta pukki paikkaan jonka olet valinnut asennus paikakaksi. Nosta allas päälle.Passaa suoruus mukana tulevilla kiiloilla.Tarkasta vatupassilla altaan yläreunasta.Merkkaa paikat ja nosta allasta sen verran että pääset ruiskuttamaan saumavaahtoa niin alakiertoon kun penkkien alle jäävien puiden päälle.Laske allas. Kun vaahto on kuivunut ota penkkien alle jääneet kiilat pois ja täytä kolot.Hinta 160 €

Kelluva tarjotin.   Mainio väline tunnelmaiseen iltaan tai  allas bileisiin. Käsittämättömän hyvä lahja idea isälle /äidille ,mökille, tupareihin ja tietenkin joululahjaksi.Helppo puhdistaa . Pinta samaa materiaalia kun wanna allas.Käyttö lämpötila -40- 50. Kuvan tarjotin saatavilla.

Hinta 95 €  Ilmainen toimitus postiin  Varastossa loppu

Kätevä asennuspukki
Kätevä asennuspukki
Kätevällä asennuspukilla onnistut asentamaan Wanna kylpytynnyrin mukavasti vaikka jo olemassa olevaan terassiin.Kasattu pukki terassille.Merkkaa paikka ja avaa.Laske pukki ja sisään Wanna. Osina 229€ koottuna 279€