Täyttö-lämmitys venttiili

Täyttö-lämmitys venttiili

Helppo asennus
Asennus alavesiletkuun

Täyttö ja lämmitysventtiilillä saat kylpytynnyrisi/paljusi lämpimäsi nopeasti. Käännä venttiilin valinta kahvasta asento missä täyttövesi menee lämmittimeen. Kytke täyttövesi venttiiliin. Voit aloittaa lämmityksen kun lämmitin on täynnä ja ylävesiletkusta tuleva vesi on ilmatonta. Edullinen tapa päivittää kylpytynnyri ilman että tarvitsee vaihtaa lämmitintä. Itse asentaminen onnistuu mukana tulevilla ohjeilla.

Esim ,25 kw lämmitin ,lämmitettävän veden määrä n 1200 L. Virtaus 14L/min.  Kokonaisaika n 2 h. Alla kuva täytöstä ja lämmittämisestä yhtä aikaa.

Kylpytynnyrin lämmittäminen ventiilin avulla

Tarkasta että lämmittimen ylävesiletkusta tuleva vesi on vapaa ilmakuplista. ”Ei pärskähtele”

Ylävesiletkusta tuleva vesi

Venttiili on helppo ja  yksikertainen asentaa (Täyttö ja lämmitys venttiilin asennusohje.). Asennetaan lämmittimen alavesi letkuun. Sopii kaikkiin markkinoilla oleviin vapaalla kierrolla oleviin kylpytynnyreihin,missä on ulkopuolinen lämmitin.  Sopii suoraan paljuihin / kylpytynnyreihin missä on yhdysletkun sisähalkaisija 50mm. Jos sinulla on täyttöletkussa kovapaine tai suuri virtaus voi täyttöventtiiliin asentaa virtausta alentavan hanan. Tilauksen yhteydessä 6.50€

Venttiili setti sisältää itse venttiilin,pikaliittimen ja kaksi letkukiristintä.

Ventiili paketti

Hinta 73,00 € . Ilmainen toimitus postiin. Tilaa verkkokaupasta .

”Hei!
Venttiili on hyvä! Vesi lämpeni samassa tahdissa kun palju täytty (järvivesi tosin vähän lämpöisempää kuin vesijohto)”